Wist u dat jaarlijks bij meer dan 40% van de Nederlandse bedrijven iets veranderd in de bedrijfsgegevens?

HOUDT UW DATABASE UP-TO-DATE

Correct databasebeheer zorgt voor meer bedrijfsgroei en minder afschrijvingen. Een goed onderhoud van de database is essentieel om op de hoogte te blijven van de veranderingen bij uw klanten, prospects en suspects.
De eerste stap naar succesvol databasebeheer is te zorgen voor een goede basis, waarbij een actuele en complete database onontbeerlijk is voor het succes van uw onderneming. Een goede database is de bron waaruit alle activiteiten op het gebied van creditmanagement, marketing en verkoop gestuurd worden.

DATA OPSCHONING

Wij schonen uw bestand op en we vullen de ontbrekende gegevens voor u aan. Tevens verversen wij ook de gehele bestand

DATA VERRIJKING

Vul uw gegevens aan met essentiële kredietinformatie, zoals kredietlimieten, betaalscores, jaarcijfers e.o.

DATA LINK

CRM, ERP, APP of Webshop? Koppel onze data met al uw software, houdt uw systemen up-to-date en geef uw afdelingen direct toegang tot alle extra informatie.

Geïnteresseerd?

Voer nu eerst een gratis DATA CHECK uit en ontvang een uitgebreide analyse rapportage over de aangeleverde records. Hiermee krijgt u per rubriek   inzicht in hoeveel procent van uw data er verouderd is of ontbreekt.
Wilt u liever een afspraak met één van onze accountmanagers of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op, of laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bel Mij