Wist u dat het grootste gedeelte van wanbetalingen vaak vanuit de vaste klantenkring komt?

RISICOREGISTER

Uit recent onderzoek is gebleken dat ongeveer 68% van de wanbetalingen voortkomt vanuit de vaste klanten.
ICNL biedt de oplossing: het risicoregister. Onze database wordt 24 uur per dag bijgewerkt en zo wordt u automatisch, per mail, op de hoogte gehouden van elke belangrijke wijziging van de geselecteerde relatie(s).
Wij geven u graag het advies om uw klanten, concurrenten, leveranciers, partners of andere zakelijke relaties te laten volgen.
U kunt uw relaties inrichten aan de hand van een risicoprofiel en dat in mappen indelen. Hierbij kunt u zelf aangeven waarop gecontroleerd moet worden en hoe intensief u op de hoogte gehouden wilt worden van de ontwikkelingen binnen deze relatiekring.
2450

Informatiebronnen gelinkt met onze database


UW VOORDELEN

BESPAAR TIJD & GELD

Alle bedrijven in het risicoregister worden 24/7 voor u getoetst op kredietwaardigheid, dit bespaart u tijd en geld.

IMPORT / EXPORTFUNCTIE

Exporteer de wijzigingen en importeer deze in uw software, zo blijven uw boekhoud- en overige programma’s ook up-to-date.

COMMERCIËLE KANSEN

U krijgt ook updates bij positieve veranderingen, nu kan uw salesteam sneller inspelen op positieve ontwikkelingen.

HOE WERKT HET?

  • U kunt in het rapport klikken op “voeg toe aan risicoregister”
  • Indien u een groot klantenbestand in 1 keer wilt invoeren zonder een rapport op te vragen, dan kunt u uw gewenste klantenbestand met 1 druk op de knop importeren in ons systeem.

Geïnteresseerd?

Voer nu eerst een gratis DATA CHECK uit en ontvang een uitgebreide analyse rapportage over de aangeleverde records. Hiermee krijgt u per rubriek   inzicht in hoeveel procent van uw data er verouderd is of ontbreekt.
Wilt u liever een afspraak met één van onze accountmanagers of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op, of laat uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Bel Mij